söndag 20 juni 2010

Enda ei uke he gått...

Men ikkje så mykje interessant å fortelle fra dinne uka igrunn. Anna enn at Philip he jobba heile uka, å he jobb kommende uke også:) Han he bordkledd en vegg hos ei dame i en "kolonihave", å mandag får han ta del i et prosjekt Morten's firma he tatt på sej:) Åsså he han fått slete me ei sjuk Maya dinne veka. Ej blei sjuk tirsdagskveld med værk i kroppen og etterkvart veldig sår hals og øreværk. Etter masse om å men(Philip: Lege!, Maya: ikkje lege!) reiste vi til legevakten etter jobb lørdag...fikk låne bil av Jimmy, en kompis av Philip...behagelig. Å etter å ha snakka me en veldig koselig dansk lege så fikk ej vite ej hadde infeksjon, så reiste til apoteket å fikk medisin. Så fær oss satse på den virka:) Fortsatt veldig travelt på jobb, så kjedelig å måtte melde sej sjuk, men tru ej må bli heime i morga i håp om å bli bedre. Ej klarte også å toppe Kiwi Danmark si topp 10 liste over frukt & grønt andel forrige uke, og håpe på å ha klart det samme dinne veka. Den butikken som he vør på topp i over et halvt år, likte svært dårlig å rykke ned til andreplass....men "d e no' vi kan li' ".

I morga kjem det også en maler på besøk som skal starte på stue/spisestue. Må sei ej gleda mej til at maleprosessen e ferdig, for no vil ej gjerne få begynne å henge litt ting og tang på veggen:p Kjøpte også vaskemaskin fredag, så den blir levert i morga:) skal bli deilig...en smule lei av oppvask...sjøl om Philip he vør veldig flink å ta den:p

Philip e ute å "fika" me søstra...fike e altså et svenskt ord for å ta en kopp kaffe eller nåkke lite ilag å slå av en prat. Å ej skal finne senga mi igjen, å krysse tæsane for at kroppen begynne å fungere skikkelig igjen snart:)

Hej en go' dej!! Rett-fram-skreve-på-dansk...ha en go dag:) eller aften e d vel no...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar